Øen og Området

Masser af muligheder

Langeland har meget at byde på hele året.
Herunder ses et håndplukket udvalg af naturens og kulturens tilbud både lokalt i Spodsbjerg og resten af Langeland.

Vi anbefaler, at tage et kig forbi receptionen på campingpladsen. Her har vi nemlig en masse informationsfoldere. Vi vil altid meget gerne være behjælpelige med tips, tricks og vedjledning om, hvad I kan foretage af sjove og spændende aktiviteter under jeres ophold på Langeland. 

Spodsbjerg

Spodsbjerg Havn

Der er intet som en aftentur på havnen i Spodsbjerg. Fra molen ses færgen og store yachtskibe og hvis man er heldig kan man observere de lokale fiskere sejle ud eller ankomme med nettene fyldt af dagens fangst.


Læs mere

Mad og indkøb

I løbet af sæsonen kan I nyde både lækker grillmad og kolde is fra vores egen lille grillbar ved hovedindgangen til campingpladsen. Der kan desuden købes friske fiskeretter fra kiosken ved færgelejet. Hvis I ønsker at tilberede jeres egen mad, har Spodsbjerg også et lille supermarked med et bredt sortiment af varer. 

Læs mere

Stranden

Overfor campingpladsen har vi en hyggelig, lille sandstrand, perfekt til badning og leg i bølgerne.

Det er nu ikke kun badende gæster, der kan glæde sig ved stranden. Hundrede meter fra campingpladsen starter en vidunderlig naturstrand, der let inviterer til fredfyldt gåtur langs Øhavsstien i selskab med menneskets bedste ven.   

 

Læs mere

Fiskeri i Verdensklasse

Spodsbjerg tilbyder nogle af de ypperste muligheder for sportsfiskere i Europa. Akkurat overfor campingpladsen er Spodsbjerg Havn, hvorfra det er muligt at leje fiskebåde. I kan også søsætte egen båd eller tage på tur med andre fiskere. Hvis I vil kystfiske er undervandsfiske, begynder blot 100 meter fra campingpladsen en af Langelands bedste kystlinjer for fiskeri. 


Læs mere

Langeland

Kunst og kultur

Langeland er hjemsted for mange forskellige kunstnere og I vil på gallerierne rundt omkring på Langeland kunne opleve hvordan de tolker livet på øen. Tag et minde om Langeland med hjem. Det er besøget værd. 


Læs mere

Historie og museer

Hvis I interesserer jer for Langelands gamle og fantastiske historie både i nyere tid med Langelandsfortet eller i ældre tid med slotte, fiskehuse og bondegårde, er det en god idé at besøge et af de mange museer på øen. 

 

Læs mere

Natur

Langeland's coastline naturally offers endless opportunities for the beachfront. But the island's special moraine with over 1000 "hat hills" or "virgin breasts," as they are called, gives the landscape a unique appearance. Biking or walking are only a few options of how to enjoy nature on Langeland. 

Læs mere

En stor legeplads

Langeland er en legeplads for både små og store familiemedlemmer. Uanset vejrforholdene, vil I kunne finde oplevelser at kaste jer ud i. 

Læs mere

(+45) 62 50 11 36

©2020 by Færgegårdens Camping. Proudly created with Wix.com