Aktiviteter

Færgegården Camping gør meget ud af, at gæsterne trives i al slags vejr og uanset præferencer. Herunder finder I et udvalg af aktiviteter, Færgegården faciliterer. Vi håber I vil være med!

Biking Langeland (1).jpg

Cykeltur og cykeludlejning

Den ideelle måde at udforske Langelands smukke natur, bakkede landskab og den 250 kilometer lange kystlinje på, er på cykel. På campingpladsen kan I leje cykler og el-cykler og vi giver altid gerne information om de bedste ruter på øen.

Undervandsjagt og fiskeri

Blot 300 meter nord for campingområdet starter en af Langelands bedste kyster til fiskeri - også undervandsfiskeri med harpun. På campingpladsen finder I tørrerum til udstyr og der er mulighed for at rense og fryse dagens fangst gratis.

Dykketurisme-349.jpg
Page 5 minigolf.jpg

Minigolf

Vores minigolfbane er designet til stor glæde for alle aldre. Den 18 huller store minigolfbane indbyder til at udfordre familien og venner til leg. Golfkøller og bolde udlejes i campingpladsens Café ved indgangen til campingområdet.

Discgolf

Discgolf minder på mange måder om golf. Men man spiller med en frisbee! Spillet egner sig til ældre børn og voksne, og det er en herlig måde at være i naturen på. Discgolf-banerne finder I rundt omkring på campingområdet i grønne omgivelser. På banen vil der være udfordrende miljøer at kaste udenom, henover eller under såsom træer og buske. Spørg for mere information i Færgegårdens Mad og Is.

PICT4583.JPG
Bella Center 2010 056.jpg

Legepladsen

På campingområdet er der en hyggelig legeplads for børn mellem 0-12 år.  Der kan bygges slotte i sandkassen, øves balancegang ved Rutsjehuset og hoppepuden inviterer til løjer. Der er også en karussel for dem der nyder svingture. Her må voksne også være med!

Events 

I løbet af året afholder Færgegårdens Camping adskillige events for vores gæster. Følg med i hvornår vi afholder events på campingspladsen informationstavle i servicebygningen. 


I juli måned organiserer vi særligt events for hele familien. Imens de  yngre gæster bliver forkælet med snobrød ved bålpladsen, kan det ældre publikum eksempelvis nyde vinaftener, hvor der også serveres ostetallerkner og live-musik. 

IMG_3036.JPEG

Dykning

For dykkerentusiaster tilbyder Spodsbjerg
og østkysten af Langeland et af Danmarks allerbedste dykkervande.

Lige ud fra Spodsbjerg Nordstrand er der et rigt undervandsliv med god sigtbarhed og mulighed for et godt dyk uden brug af båd.

 

Der er mange  vragdykkerspots med i alt 11 registrerede vrag langs
kysten.